Annons
Nyheter

Döpta

Nyheter • Publicerad 24 november 2008

WILGOT Ronnie Gustav, son till Johanna Persson och Ronnie Johansson, Mellböda, har döpts i Böda kyrka. Dopförrättare var Dag Sandahl och som faddrar till lille Wilgot stod Frida Persson och Rickard Johansson.

VILLE Carl Eric, son till Petra Olin och Thorbjörn Magnusson Olin, Löttorp, har döpts i Högby kyrka. Dopförrättare var Stefan Friberg och som faddrar till lille Ville stod Mona-Lisa Olin och Tim Olin.

Annons

MAYA Jessica Maud, dotter till Jessica Andersson och Edd Fredrik Luks, Ålfiskaregatan 53, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell. Dopförrättare var Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Maya stod Rebecca Treml och Anette Sjökvist.

EMIL, son till Elina och Ulf Eneman, Järfälla, har döpts i samband med gudstjänsten i Borgholms kyrka av komminister Anna-Lundin Leander.

JACK Per Alexander, son till Sandra Olofsson och David Larsson, Störlinge 26, Borgholm, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av Anna Lundin Leander och som faddrar till lille Jack stod Carl-Johan Eriksson och Linn Larsson.

VENDELA Lovisa, dotter till Teresa Falcon Royson och Marcus Royson, Växjö, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Vendela stod Fredrik Winblad och Annika Liljevald.

ANNIE Emma Karin, dotter till Maria Strandman och Joakim Fransson, Södra Sandåsgatan 51, Färjestaden, har döpts i Nådens kapell. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Annie stod Emma Fransson och Magnus Strandman.

Viola Kristina FELICIA, dotter till Malin Albien Blomqvist och Anders Blomqvist, Trollvägen 5, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lilla Felicia stod Malin Blomqvist.

Lena Maud MAJA, dotter till Camilla Engberg och John Lindström, Gröngatan 13, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Maja stod Camilla Henriksson och Tommy Henriksson.

VERA Karla Ann och ERIK Göran Evald, tvillingar till Ann och Stefan Blom, Bostorp 124, Färjestaden, döptes den 16 november i Sandby kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till Vera och Erik stod Anna-Karin Abel och Kent Nilsson.

ELIAS Joakim, son till Jennie Gunnarsson och Joakim Thalenius Schmuul, Bjärnum, döptes den 15 november i Smedby kyrka. Dopförrättare var komminister Bengt Sjöstrand och som faddrar till lille Elias stod Lena Ryrberg och Fredrik Gunnarsson Ryrberg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons