Annons
Nyheter

Döpta vecka 9

Nyheter • Publicerad 6 mars 2006

ALBIN Erik, son till Marie och Jonas Stolt, Vikens församling, har döpts i Löts kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lille Albin stod Lotta Dahl och Jenny Ljungman.

EMILIA Therese Angelina, dotter till Helene Jonsson och Anders Mellmark, Strågränd 2, Färjestaden, döptes den 26 februari i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som fadder till lilla Emilia stod Niclas Jonsson.

Annons

LUDVIG Mathias, son till Ulrica Frank och Mathias Mittbrodt, Lundtorpsgatan 46, Färjestaden, döptes den 26 februari i Nådens kapell. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Ludvig stod Joakim Johansson och Carola Sevborn.

Karl OLIVER, son till Petra och Roger Liljegren, Södra Arontorpsgatan 40, Färjestaden, döptes den 26 februari i Nådens kapell. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Oliver stod Ellen Liljegren och Nicklas Curtsson.

LUDWIG Gustav, son till Hanna Petersson Wesley och Johan Wesley, Björkvägen 37, Färjestaden, döptes den 26 februari i Resmo kyrka. Dopet förrättades av komminister Torgny Jansson Greek och som faddrar till lille Ludwig stod Emma Petersson, Stockholm och Joakim Wesley, Algutsrum.

LINNEA Mona Nellie, dotter till Camilla och Anders Elfving, Benkroken 13, Mörbylånga, döptes den 26 mars i Resmo kyrka. Dopförrättare var komminister Torgny Jansson Greek och som fadder till lilla Linnea stod Johnny Welvin Carlsson, Algutsrum.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons