Nyheter

Döpta vecka 8

Nyheter • Publicerad 27 februari 2006

EVELINA Madeleine Madicken, dotter till Madeleine Gustafsson och Jens Olsson, Hagaby, Löttorp, har döpts i Böda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Birgitta Friberg och som fadder till lilla Evelina stod Ida Olsson.

TINDRA Vendela Victoria, dotter till Camilla Karlsson och Bertil Magnusson, Krokusgatan 14, Färjestaden, döptes i Gårdby kyrka den 12 februari. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Tindra stod Carola och Lars Rosengren, Kalmar.

EDVIN Joel Lennart, son till Carola och Lars Rosengren, Lidhemsvägen 17, Kalmar, döptes i Gårdby kyrka den 12 februari. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Edvin stod Anette och Bengt-Olof Gustafsson, Kalmar.

JOEL Emanuel, son till Anna och Trond Nordby, Karl Johansgatan 1, Färjestaden, döptes i Nådens kapell den 19 februari. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lille Joel stod Malin Forsberg.

JONATAN Tor Fredrik, son till Susanne Stigsson och Fredrik Petersson, Smörsoppgatan 1, Färjestaden, döptes den 19 februari i Nådens kapell. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lille Jonatan stod Carola Stigsson, Färjestaden.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.