Nyheter

Döpta vecka 47

Nyheter • Publicerad 26 november 2007

EMRIK Olof, son till Emma Sturesson och Magnus Rydnér, Bläsinge, Färjestaden, döptes den 11 november i Norra Möckleby kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Emrik stod Maria Rydnér och Douglas Rydström.

TILDA Lili Aina, dotter till Theresa Demyers och Tony Andersson, Fallskärmsgatan 13, Skarpnäck, döptes den 10 november i Algutsrum. Dopförrättare var prosten emeritus Gunnar Hjulström och som faddrar till lilla Tilda stod Patrik Hagman och Holly Hodges.

EDVIN Nils Bernhard, son till Elin Voksepp och Magnus Åleheim, Köpingsvik, har döpts i Bredsättra kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lille Edvin stod Anton Voksepp och Mattias Åleheim.

ALBIN Ingemar, son till Susanne Engström och Ingemar Jeansson, Bredsättra, har döpts i Bredsättra kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som fadder till lille Albin stod Henrik Jeansson.

VANESSA Mi Felicia, dotter till Benita Åkesson och Jim Aksberg, Åkersberga, har döpts i Föra kyrka. Dopet förrättades av komminister Karin Wahlström och som faddrar till lilla Vanessa stod Jeanette Åkesson och Regina Åkesson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.