Nyheter

Döpta vecka 37

Nyheter • Publicerad 18 september 2006

LOVISA Vera Maria, dotter till Linda Ståhlgren och Mats Ehrström, Köpingsvik, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Lovisa stod Martina Andersson och Björn Sjöblom.

Gertie WILMA Elisabeth, dotter till Marie Ivarsson och Mikael Engberg, Färjestaden, döptes i Algutsrums kyrka den 9 september. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Wilma stod Daniel Johansson och Nina Andersson.

LUKAS Fredrik, son till Kristina Emander och Andreas Harrysson, Tyskland, döptes i Algutsrums kyrka den 10 september. Dopförrättare var kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg.

NEO Elias, son till Sofia Carling och Roger Jonsson, Färjestaden, döptes den 16 juli i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lille Neo stod Anna och Dan Liljeberg.

LEIA Alise, dotter till Kristin Hydvall och Claes Petersson, Färjestaden, döptes den 13 augusti i Nådens Kapell. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Leia stod Maria Johansson och Karl-Oskar Palmgren.

ELIAS John Bertil, son till Zandra Norén och Johnny Olsson, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 13 augusti. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Elias stod Tomas Olsson och Anette Persson.

CLEO Anna Linnéa, dotter till Berit Isaksson och Erik Brundin, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 20 augusti. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Cleo stod Sonja Brundin och Maria Isaksson.

RASMUS Roy Erik, son till Anna Ståhl och Henrik Karlsson, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 20 augusti. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som fadder till lille Rasmus stod Anders Jonasson.

Malin Saga LINA-LO, dotter till Åsa och Johan Tugetam, Färjestaden, döptes den 20 augusti i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som fadder till lilla Lina-Lo stod Ida Andersson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.