Annons
Nyheter

Döpta vecka 36

Nyheter • Publicerad 12 september 2007

LIAM Nicklas Mattias, son till Martina Nilsson och Niklas Nelson, Ullevi 120, Färjestaden, döptes den 26 augusti i Hembygdsstugan i Gårdby. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Liam stod Mattias Nilsson och Carolin Andersson.

CLARA Ella Märta, dotter till Anita Gustafsson och Peter Lennartsson, Kalmar, döptes den 19 augusti i Källa gamla kyrka. Dopet förrättades av komminister Martin Bergman och som fadder till lilla Clara stod Jan Gustavsson.

Annons

EBBA Hanna Regina, dotter till Hanna Fried och Per Lang, Sebberneby 207, Degerhamn, döptes den 2 september i Ås kyrka. Dopet förrättades av Per Uddling och som faddrar till lilla Ebba stod Tove Fried och Barbro Lang Arvidsson.

ELIAS Leif Christoffer, son till Emma Valdemarsson och Nicklas Lundgren, Trollbackevägen 12, Kalmar, döptes den 26 augusti i Algutsrums kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lille Elias stod Agneta Valdemarsson och Evelina Valdemarsson.

ISABELLE Anna, dotter till Ann och Jörgen Nilsson, Sirusgränd 3, Färjestaden, döptes i hemmet den 26 augusti. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Isabelle stod Nathalie Nilsson och Peter Nilsson.

ANDRÉ Göran, son till Helen Männisalu och Göran Ahl, Sverres Iversens vei 13, Oslo, döptes den 11 augusti i sommarbostaden i Södra Möckleby. Dopförrättare var prosten emeritus Gunnar Hjulström och som faddrar till lille André stod Andreas Sjöstrand, Johan Hjulström, Liina Klamp och Susan Pihelgas.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons