Annons
Nyheter

Döpta vecka 33

Nyheter • Publicerad 22 augusti 2007

MARVIN, son till Eliomar Gomes-Bergeå och Lars Bergeå, Brasilien, har döpts i Böda kyrka. Dopet förrättades av komminister Stefan Friberg och som faddrar till lille Marvin stod Anne-Katrine och Ragnar Bergeå.

WANJA Hilde, dotter till Linda och Mikael Grossman, Berlin, har döpts i Räpplinge kyrka. Dopförrättare var komminister Martin Bergman och som faddrar till lilla Wanja stod Tove Petersson.

Annons

HENRIK Åke, son till Karin och Jan Deresiewicz, Solna församling, har döpts i Räpplinge kyrka. Dopet förrättades av komminister Martin Bergman och som fadder till lille Henrik stod Annika Petersson.

SARA Anna Maria, dotter till Anni Nilsson och Johan Gustafsson, Okegatan 8, Kalmar, döptes i sin mormors mors trädgård i Gårdby den 19 juli. Dopförrättare var VDM Gun Olsson och som faddrar till lilla Sara stod David Nilsson och Ylva Eklund.

WILMER Kenneth, son till Marie Nilsson och Johannes Sundin, Västerhaninge, har döpts i sin mormors trädgård i Norra Näsby av VDM Gun Olsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons