Nyheter

Döpta vecka 33

Nyheter • Publicerad 22 augusti 2006

ELLA Elisabeth, dotter till Lisa och Johnny Säve, Gustavsberg, har döpts vid familjens sjöbod Tingskullen, Källa. Dopet förrättades av prosten Stig Johnsson och som faddrar till lilla Ella stod Susanne Säve och Peter Ekbacke.

AGNES Ellen, dotter till Catrin Holmquist och Ola Dahlborg, Lund, har döpts i Alböke kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som fadder till lilla Agnes stod Emma Holmquist.

INEZ Lovisa, dotter till Cecilia och Magnus Oskarsson, Föra, har döpts i Föra kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lilla Inez stod Annica Oskarsson och Anders Oskarsson.

ELIN Elisabeth Karolina, dotter till Ann-Charlotte Hempel och Martin Palm, Bredsättra, har döpts i Bredsättra kyrka. Dopet förrättades av komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Elin stod Marie Andersson och Erik Palm.

Maria ELVIRA Gry, dotter till Anna och Jörgen Alvarmo, Istad, Alböke, har döpts utomhus vid Lökenäs av Lena Olsson Fogelberg. Som faddrar till lilla Elvira stod Ulrica Ragvald Emilsson och David Emilsson.

FELIX Sven Lars, son till Linda Karlsson och Thomas Nilsson, Köpingsvik, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Elisabeth Hoke och som faddrar till lille Felix stod Christian Karlsson och Johan Karlsson.

ALICE, dotter till Ulrika och Daniel Olsson, Sandgatan 75, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Alice stod Diana Olsson och Fredrik Olsson.

AXEL Sven och ERIK Olle, söner till Annelie och Magnus Björkegren, Törnbottenvägen 46, Färjestaden, döptes den 30 juli i Algutsrums kyrka av kyrkoherde Björn Leander. Som faddrar till lille Axel stod Johan Danielsson och Linn Calmius samt till lille Erik stod Gunilla Danielsson och Jimmy Martinsson.

JULIA Caroline, dotter till Caroline Borrhed och Robert Ivarsson, Kalmar, döptes den 30 juli i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Julia stod Markus Borrhed och David Ivarsson.

ELIN Lisa, dotter till Maria Carlsson och Jimmy Götberg, Lötens väg 9, Färjestaden, döptes den 13 augusti i Norra Möckleby kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg och som faddrar till lilla Elin stod Eva och Fredrik Tornegård.

WILLE Daniel, son till Jenny Pettersson och Jim Sjöström, Kalmar, döptes den 13 augusti i Algutsrums kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg och som faddrar till lilla Wille stod Anna Pettersson och Peter Sjöström.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.