Annons
Nyheter

Döpta vecka 32

Nyheter • Publicerad 16 augusti 2007

JAMES Carl Christopher, son till Ann och Örjan Liljås, Södvik, döptes i hemmet den 1 augusti av komminister Stefan Friberg.

Leonard WILLIAM Gustav, son till Anna och Fredrik Johansson, Kalmar, har döpts i Borgholms kyrka. Dopförrättare var komminister Martin Bergman och som fadder till lille William stod Marie Nilsson, Köpingsvik.

Annons

ANTON Mikael Konstantin och EMIL Mikael Albert, söner till Anneli Nilsson och Mikael Svensson, Köpmangatan 8, Borgholm, har döpts i familjens trädgård. Dopförrättare var kyrkoherde Peter A Wingren och som faddrar stod Annicka Nilsson och Daniel Svensson.

JIMMIE Torbjörn Folke, son till Maria Berg och Torbjörn Åsenius, Strandskogen, Färjestaden, döptes i Algutsrums kyrka den 3 augusti. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lille Jimmie stod Anders Petersson och Anita Petersson.

LOVA Ellen Maria, dotter till Pernilla Johansson och Pär Hellgren, Törnkvists väg 5, Färjestaden, döptes den 1 juli i Nådens kapell. Dopförrättare var Lennart Persson och som faddrar till lilla Lova stod Olof Hellgren och Charlotte Valind.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons