Annons
Nyheter

Döpta vecka 29

Nyheter • Publicerad 30 juli 2007

Amanda KYLIE, dotter till Gunilla och Peter Steenson, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 15 juli. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Kylie stod Helen Carlsson och Magnus Sundström.

LUCIA Ida Maria, dotter till Shanta Blanch och Jonas Holst, Göteborg, har döpts på stranden vid Albrunna på södra Öland. Dopförrättare var kyrkoherde emeritus Olle Nielsen och som faddrar till lilla Lucia stod Peter Blanch och Peter Glimmvall.

Annons

MINNA Yvonne Maria, dotter till Malin Åhlund och Martin Ellerberg, Kalmar, döptes i Torslunda kyrka den 24 juni. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Minna stod Lisa Thörnqvist, Kristofer Ernst och Eva Åhlund.

LINNA Ida Maria, dotter till Jennie Malmquist och Jonas Hådding, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 24 juni. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Linna stod Julia Malmquist och Amelie Olsson.

ALVA Axelia Elisabeth, dotter till Sara Fransson och Mikael Sporron, Bromma, har döpts i Högby kyrka. Dopförrättare var Stig Johnsson och som fadder till lilla Alva stod Susanne Hedberg.

FANNY Greta Johanna, dotter till Marlene Ivarsson och Mikael Filipsson, Linköping, har döpts i St Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Fanny stod Peter och Pernilla Arnoldsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons