Annons
Nyheter

Döpta vecka 26

Nyheter • Publicerad 4 juli 2007

ERIK Bengt Andreas, son till Elisabeth Sjögren och Martin Bengtsson, Hägersten, har döpts i Böda kyrka. Dopförrättare var prosten Stig Johnsson och som fadder till lille Erik stod Lennart Bengtsson.

RASMUS Daniel Hilmer, son till Pernilla Sandberg och Patrik Johansson, Oskarshamn, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm av kyrkoherde Elisabeth Hoke.

Annons

SARA Elin, dotter till Anneli och Jonas Agerhed, Köpingsvik, döptes den 17 juni i Räpplinge kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lilla Sara stod Anders Larsson och Marie Andersson.

ALEXANDER Joachim, son till Christina Ahlstrand, Högsrum, har döpts i Högsrums kyrka. Dopet förrättades av komminister Martin Bergman och som faddrar till lille Alexander stod Anna Hansson, Jimmy Danielsson och Catharina Karlsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons