Nyheter

Döpta vecka 23

Nyheter • Publicerad 13 juni 2006

ASTRID Sofia Elisabeth, dotter till Charlott och Jacob Calmvik, Stockholm, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopet förrättades av kyrkoherde Margareta Löfgren och som fadder till lilla Astrid stod Christian Carlström.

OLIVIA Jennifer Isabell, dotter till Jessica Jansén och Mikael Andersson, Junigatan 6, Färjestaden, döptes den 14 maj i Glömminge kyrka. Dopförrättare var komminister Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Olivia stod Carin Appelqvist och Mikael Appelqvist.

GABRIEL Kristopher Christian, son till Anna Olsson och Kristopher Hellsten, Trädgårdsgatan 22 J, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lille Gabriel stod Mats Högman och Maria Hardt.

OLIVIA Alia, dotter till Ratchadaphon Phonsimma och Ule Eneman, Sundbyberg, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopet förrättades av kyrkoherde Margareta Löfgren som som fadder till lilla Olivia stod Stefan Eneman.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.