Nyheter

Döpta vecka 14

Nyheter • Publicerad 11 april 2007

EMMA Anna Alexandra, dotter till Alexandra Petersson och Roger Johansson, Komministergatan 4, Köpingsvik, döptes i Segerstads kyrka den 25 mars. Dopförrättare var komminister Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Emma stod Ann Petersson och Johnny Rytterlund.

Per Johan MELVIN och Karin ALVA Maria, son och dotter till Sara Eriksson och Johan Petersson, Lundtorpsgatan 14 B, Färjestaden, döptes den 25 mars i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som faddrar till Melvin och Alva stod Lina Arffman och Andreas Aagesson.

MALTE Sven Gösta, son till Lina Axelsson och Erik Jonsén, Maskrosvägen 3, Färjestaden, döptes den 25 mars i Torslunda kyrka. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Malte stod Maria Berg och Carl Jonsén Johansson.

Tvillingarna Signe LOVISA och DAVID Kristian, barn till Cecilia och Oscar Sterne, döptes lördagen den 31 mars i Hässelby Villastads kyrka. Dopförrättare var komminister Lennart Adler. Faddrar var Eva Hyenstrand, Marianne Areskog, Magnus Eriksson och Johan Sterne. Familjen är sommarboende i Sandbyläge.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.