Nyheter

Döpta (publicerade vecka 2)

Nyheter • Publicerad 14 januari 2008

Johan Junior GUSTAV Erik, son till Kristina Sallander och Johan Petersson, Östra Vässby, döptes den 9 december i Föra kyrka. Dopet förrättades av komminister Dag Sandahl och som faddrar till lille Gustav stod Lina Petersson och Magnus Jedenheim.

Lars Mattias NIKLAS, son till Carina Håkansson och Mattias Johansson, Gårdby, döptes den 9 december i Löts kyrka. Dopet förrättades av komminister Dag Sandahl och som faddrar till lille Niklas stod Annlouise Sandström och Tommy Johansson.

ERIK Carl Albert, son till Maria Henning och Kenth Hellman, Lundegård, döptes den 16 december i Köpings kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som fadder till lille Erik stod Johan Henning.

ISAK Olof Stig, son till Kristina Pärnering Nahlman och Christian Pärnering, Vetevägen 8, Borgholm, har döpts i Borgholms kyrka. Dopförrättare var farmor Gunnel Alvhäll och som faddrar till lille Isak stod Andreas Pärnering och Eva Nahlman.

ALICIA Marie Charlotta, dotter till Jessica Olofsson och Christoffer Nilsson, Högtomta, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Gunnel Alvhäll och som faddrar till lilla Alicia stod Jonas Nilsson och Sandra Olofsson.

ALFRED Anders Elfving, son till Anna-Karin Andersson och Stefan Elfving, Hammarby, Degerhamn, döptes i Smedby kyrka den 26 december. Dopförrättare var komminister Anna Lundin Leander och som faddrar till lille Alfred stod Henrik och Karoline Elfving.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.