Annons
Nyheter

Döpta

Nyheter • Publicerad 10 november 2008

JONATHAN Kjell Roberth, son till Linnéa Larsson, Guntorpsgatan 101, Borgholm, har döpts i Borgholms kyrka. Dopet förrättades av komminister Torgny Jansson Greek och som faddrar till lille Jonathan stod Irene Persson och Alexander Persson.

WILLIAM Eric, son till Jessica Eriksson och Martin Larsson, Karl Johangatan 20, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille William stod Jens Fredriksson och Maria Bergsten.

Annons

ELSA Alice, dotter till Jenny och Robert Ljungner, Törnkvists väg 11, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka av kyrkoherde Jan-Olof Lund.

Andreas ELIAS, son till Elin Blixt och Andreas Lundström, Kalmar, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Elias stod Sophia Blixt och Nicklas Lundström.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons