Annons
Nyheter

Döpta

Nyheter • Publicerad 10 november 2008

MELVIN Per Erik, son till Anna-Karin Nilsson och Johan Söderlund, Kalmar, har döpts i Löts kyrka. Dopförrättare var Martin Bergman och som faddrar till lille Melvin stod Thomas Nilsson och Stefan Söderlund

ALEX Malte, son till Anna-Karin Karlsson och Tomas Stenberg, Bläcksvampgatan 5, Färjestaden, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av Ann-Cathrin Roubert och som fadder till lille Alex stod Elina Danielsson.

Annons

LIW Jessica Maria, dotter till Susanne Gerlofsson och Mathias Andersson, Skogsby, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Liw stod Jenny Blom och Kristian Andersson.

MEJA Alice Lalla, dotter till Malin Nilsson och Anders Carlsson, Runsbäcksvägen 12, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Meja stod Therese Hultgren och Mattias Nilsson.

LUCAS Gustav, son till Jenny Pettersson och Jim Sjöström, Algatan 5, Färjestaden, har döpts i Nådens kapell. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Lucas stod Ann Sjöström och Anna Pettersson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons