Annons
Nyheter

Döpta

Nyheter • Publicerad 17 november 2008

Alva LOVA-LEE, dotter till Kristin Hydvall och Claes Petersson, Kremlagatan 10, Färjestaden, har döpts i Nådens kapell. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lilla Lova-Lee stod Kajsa Svenzén och Maria Hydvall.

Une OTTO, son till Mari Johansson och Tommy Holmberg, Gärdesvägen 1, Färjestaden, har döpts i Nådens kapell. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som fadder till lille Otto stod Mikael Johansson.

Annons

Anna DENISE Irene, dotter till Ulrika och Peter Vallberg, Ängsvägen 14, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lilla Denise stod Frida Krants och Moa Krants.

MAGDA Maria Viola, dotter till Berit Isaksson och Erik Brundin, Röksvampgatan 11, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Magda stod Anneli Isaksson och Sven Brundin.

STINA Agnes Elisabeth, dotter till Annelie Hultén och Stefan Johansson, Johannas väg 22, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Stina stod Jenny Malmhagen och Fredric Malmhagen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons