Annons
Nyheter

Bröllop vecka 50

Nyheter • Publicerad 18 december 2006

I Kalmar rådhus vigdes fredagen den 5 december Henrik Gustafsson, Kalmar och Alma Adem, Zug. Brudgummen är son till Elinor och Christer Gustafsson. Vigselförrättare var Jan Bengtsson. Brudparet är bosatt i Zug, Schweiz.

Vigsel har ägt rum på Borgholm slott den 2 december mellan Kent Axelsson, Borgholm och Nelly Kostal, Landskrona. Vigselförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren. Tärna och marskalk var Maria Ljunggren och Robert Larsson. Bröllopsfest hölls för släkt och vänner på Borgholms slott. Brudparet är numera bosatt i Landskrona.

Annons

Johan Heverius, Växjö och Heléna Hermansson, Kalmar, vigdes den 26 augusti i Gärdslösa kyrka. Vigselförrättare var komminister Reine Medelius. Brudparet, som nu heter Heverius, är sommarölänningar och permanentboende i Stockholm.

Vigsel ägde rum i Kalmar rådhus den 24 november mellan Bo Olsson och Kannika Bunkhrong, Kalmar. Vigselförrättare var Bertil Åkesson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons