Nyheter

Bröllop vecka 46

Nyheter • Publicerad 20 november 2006

I Kalmar slottskyrka vigdes lördagen den 7 oktober Andreas Schäfers och Therese Olsson, Heidelberg, Tyskland. Brudgummen är son till Josef och Hermine Schäfers, Oberkirch, Tyskland och bruden är dotter till Ronny och Birgitta Olsson, Torsås. Vigselförrättare var kyrkoherde Peter Wänehag och sångsolist var Hanna Blomberg. Bröllopsfesten hölls för släkt och vänner på Ekerum Golf & Resort.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 7 oktober Sören Nordstrand och Anna Jansson, Kalmar. Vigselförrättare var Allan Willny. I samband med vigseln antog bruden namnet Nordstrand.

Vigsel har ägt rum i Bruddesta mellan Anders Sjökvist och Eva Karjalainen, Äleklinta. Vigselförrättare var Lars Frick. Bruden har tagit namnet Sjökvist.

Lördagen den 11 november ägde vigsel rum i S:t Elavi kapell, Borgholm, mellan Fredrik Gustavsson och Maria Gunnarsson, Tingsryd. Brudnäbbar var brudparets dotter Alma och syskonbarnen Emil och Anton Karlsson samt Hugo Johansson. Vigselförrättare var kyrkoherde Elisabeth Hoke. Bröllopsmiddag hölls på Hotell Borgholm. Brudparet är sommarölänningar.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.