Annons
Nyheter

Bröllop vecka 36

Nyheter • Publicerad 12 september 2007

På Borgholms slott vigdes lördagen den 18 augusti Marcus Henningsson, Borgholm och Sophie Andersson, Borgholm. Vigselförrättare var Martin Fogelberg. Tärna var Cecilia Larsson och marskalk var Christian Olsson. Brudnäbbar var Erica Persson, Kerstin Henningsson och ringbärare var Bessie. Solosång framfördes av Jenny Berg. I samband med vigseln antog bruden namnet Henningsson.

På Borgholms slott vigdes även lördagen den 11 augusti Bosse Johnsson och Laila Penttinen, Stora Dalby, Köpingsvik. Brudnäbbar var brudparets barn Madelein och Louise. Tärnor var Hélene Penttinen och Ingrid Neuman. Bestman var Leif Hérlin. Vigselförrättare var komminister Martin Bergman. Bröllopsfest hölls på Wannborga Vin & Lamm.

Annons

I Ås kyrka ägde vigsel rum den 14 juli mellan Michael Jönsson och Caroline Åberg, bosatta i Jakarta, Indonesien. Vigselförrättare var teol dr Nils-Gunnar Holmberth. Tärna och marskalk var Viktoria Åberg och Christoffer Jönsson. Bröllopsmiddag hölls i brudens föräldrahem i Grönhögen.

I Hagby kyrka vigdes den 4 augusti Fredrik Eriksson, från Hagby och Linda Johansson, från Mörbylånga. Paret är numera bosatt i Kalmar. Vigselförrättare var Magnus Sollersten. Marskalk var brudgummens bror Henrik Eriksson och tärna var brudens syster Josefin Johansson. Bröllopsfestligheter hölls på Kolbodagården. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

I Härlövs kyrka, Växjö vigdes den 4 augusti Martin Johansson och Jennie Svensson, Växjö. Bröllopsfesten hölls på Teleborgs slott. Bruden har anknytning till Runsten. Paret har antagit släktnamnet Rosander.

I Egby kyrka vigdes den 25 augusti Mats Johansson och Lillemor Fyhr, Laxeby. Vigselförrättare var komminister Karin Wahlström. Vittnen var Björn och Ulla-Britt Lindblom. Bruden och brudgummen antog efternamnet Fyhr Johansson.

I Kläckeberga kyrka vigdes lördagen den 11 augusti Daniel Svensson och Angelica Möller, Kalmar. Vigselförrättare var Bengt-Olof Roos. Sång framfördes av Petra Dahlberg-Gröhn till ackompanjemang av Gabriel Richert. Brudnäbbar var brudgummens barn Alfred och Signe Nylander. Bröllopsfesten hölls i Förlösa Folkets hus. I samband med vigseln antog brudgummen efternamnet Möller.

Vigsel har ägt rum i Kalmar slottskyrka den 11 augusti mellan Mattias Åberg och Anette Lindblad, Kalmar. Brudnäbbar var parets barn Albin och Frida. Tärna var Lotta Booson och marskalk var Tobias Åberg. Brudparet har antagit brudgummens efternamn, Åberg.

I Kalmar slottskyrka ägde vigsel rum den 21 juli mellan Magnus Hallgren och Sandra Wergilis, Kalmar. Brudgummen är son till Kerstin och Ingemar Hallgren och bruden är dotter till Monica Svensson och Dennis Ban. Vigselförrättare var Peter Wänehag. Tärna var brudens syster Camilla Paakkinen och bestman var brudgummens bror Tommie Hallgren. Brudnäbbar var parets barn Daniel, Ida och Amanda. Bröllopsfesten hölls med släkt och vänner på Skälby. I samband med vigseln antog brudgummen namnet Wergilis.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 14 juli Andreas Eriksson och Anna-Lena Folin, Gustavsberg. Brudnäbbar var Axel och Julia Folin. Brudparet tar efternamnet Folin.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons