Annons
Nyheter

Bröllop vecka 34

Nyheter • Publicerad 28 augusti 2007

Den 4 augusti ägde vigsel rum i Arby kyrka mellan Lucas Andersson, son till Tommy och Shirley Andersson och Cajsa Gröhn, dotter till Bo och Alice Gröhn. Brudparet är bosatt i Kalmar. Brudnäbbar var Cajsas syskonbarn Alma, Arvid och Albert Magnusson, Malva och Hilma Gröhn/Broberg samt Tea Gröhn. Vigselförrättare var Ove Carlsson. Solosång framfördes i kyrkan av Nina Lagerqvist. Efter vigseln hölls bröllopsfest i paviljongen, Folkets park. I samband med vigseln antog brudparet brudens efternamn.

I Hossmo kyrka vigdes den 28 juli Stefan Kläppe och Anna Löfqvist, Kalmar. Vigselförrättare var Peter Hammarlund. Brudnäbb var brudens systerdotter Alma Löfqvist. Sång framfördes av Ida Seve och Niklas Brevestedt spelade gitarr. Bröllopsfest hölls på Stufvenäs Gästgiveri. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn, Kläppe. Med på bilden är parets son Casper.

I Kläckeberga kyrka vigdes lördagen den 28 juli Anders Karlsson och Malin Theander, Kalmar. Brudnäbbar var parets barn Klara, Olle och Ebba. Vigselförrättare var kyrkoherde Sven Bergsten och sången stod Jonas Törnqvist för. Festen hölls i sommarstugan vid Saxnäs, Öland. I samband med vigseln antog brudgummen efternamnet Theander.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons