Annons
Nyheter

Bröllop vecka 33

Nyheter • Publicerad 22 augusti 2007

I Gårdby kyrka vigdes den 21 juli John Andersson, Gårdby och Marie Horn-Johanssn, Hagby. Vigselförrättare var kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg. Brudnäbbar var Alfons och Alma Widell. Bröllopsfesten hölls på Eksgården i Gårdby. I samband med vigseln tog brudparet efternamnet Horn.

På alvaret vid Resmo vigdes den 4 augusti Peter Forslund och Camilla Sjöman, Ronneby. Vigselförrättare var Karl-Anders Hjortskull. Tärna var Marina Owesson och bestman Daniel Axell. Musik framfördes av Filip Sjöman, dragspel, och Sofie Gustavsson, saxofon. Bruden är bördig från Färjestaden. Bröllopsfestligheter hölls på Bo Pensionat i Vickleby.

Annons

I Kalmar rådhus har vigsel ägt rum den 21 juli mellan Henrik Almquist och Anna Engberg, Kalmar. Vigselförrättare var Marianne Dahlberg och brudnäbb var brudparets son Eric. Vittnen var Andreas Almqvist, Andreas Engberg och Belinda Lindquist. Middag intogs på Bo Pensionat i Vickleby. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

Vigsel har ägt rum i Tingshuset, Nora den 23 juni mellan Daniel Nordlund och Jenny Burséll, Nora. Vigselförättare var Berit Elgström. Vittnen var Johan och Frida Burséll. Bruden, som har antagit brudgummens efternamn, kommer från Köpingsvik.

Hanna Jonsson, bördig från Himmelsberga, och Per Skoglund, bördig från Lidingö, vigdes på Borgholms Slott den 16 juni 2007 av Anita Lönegård. Tärnor var Emma och Frida Jonsson och marskalk var Per Jadeborg. Under vigseln framfördes solosång av Patrik Englund. Brudmarsch från Glömminge spelades av Ramlor och Skramlor. Brudparet är nu bosatt i Midsommarkransen, Stockholm. ”Stort tack till familj, släkt och vänner för den magnifika festen!”

I Gärdslösa kyrka vigdes den 21 juli Mattias Sjöbäck och Anna Jakobsson, Ljungbyholm. Vigselförrättare var komminister Reine Medelius. Tärna var Emilie Jakobsson och bestman var Torbjörn Nilsson. Brudnäbbar var barnen Emilia och Isac. Efter vigseln hölls bröllopsfest i Rungården.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 19 maj Max Stenborg och Jenny Möller, Stockholm. I samband med vigseln antog brudparet efternamnet Knagge.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons