Annons
Nyheter

Bröllop vecka 32

Nyheter • Publicerad 16 augusti 2007

Vigsel har ägt rum den 3 augusti mellan Fredrik Bjerding och Eva Karlsson, Färjestaden. Vigselförrättare var Kent Ingvarsson. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

I Vickleby kyrka vigdes den 7 juli Mattias Hagblom och Christine Almér, Färjestaden. Vigselförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund. Tärna var Nina Johansson och bestman Jimmy Hellberg. Solosång framfördes av Pernilla Ingvarsdotter. Bröllopsfesten hölls på Eksgården i Gårdby.

Annons

I Dörby kyrka vigdes lördagen den 7 juli Mikael Lundin, son till Arne och Monica Lundin, Tålebo och Anja Bjerleus, dotter till Bo och Marianne Bjerleus, Stora Frö. Brudgummen är uppvuxen i Smedby. Vigselförrättare var brudens syster Julia Bjerleus. Sång och musik framfördes av Marie Karlsson, Ulla Hammarlund och Tobias Sandén. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Lundin. Brudparet är bosatta i Kalmar.

I Kalmar Slottskyrka vigdes lördagen den 7 juli Magnus Ericsson, son till Gudrun och Bo Ericsson, Kalmar och Ing-Marie Bergner, dotter till Maj-Lis och Gunnar Johansson, Spjutterum, Öland. Vigselförrättare var Bengt Sjöstrand. Tärna var Elinor Tränk och bestman var Niklas Sköld. Musik framfördes av Sophie Tränk och Jan-Eric Steppa. Bröllopsfesten hölls i Hantverksföreningens våning. Paret är bosatt i Lund.

Johan Krantz och Cecilia Andersson, Växjö, vigdes den 30 juni i Resmo kyrka. Bruden är bördig från Färjestaden och brudgummen från Kalmar.

Den 16 juni vigdes Sun Strömberg och Sofie Johansson, Färjestaden, i Hotell Skansens trädgård i Färjestaden. Vigselförrättare var Hans Hedvall. Bröllopsmiddag och efterföljande fest hölls på Hotell Skansen samt i parets hem. I samband med vigseln antog bruden namnet Strömberg.

Hemma i trädgården i Nygrantorp har vigsel ägt rum den 28 juli mellan Bo Nilsson och Anette Johansson, båda från Kalmar. Vigselförrättare var Bernt Rydlund. Musik framfördes av Ingela Karlsson och sång av brudens brorsbarn Sara och Sofie Johansson.

I Hagby kyrka vigdes den 28 juli Stefan Alfredsson och Malin Lovrén, Kalmar. Vigselförrättare var Magnus Sollersten. Tärnor var Sofie Lovrén Arvidsson och Kim Törnquist, marskalk var Carl-Johan Karlsson och brudnäbbar var Isabella, Thomas och Ellen Åkesson. I samband med vigseln antog brudparet efternamnet Lovrén.

Den 16 juni vigdes Pieter de Jong, Falkenberg och Madeleine Sigurdsson, Norra Möckleby, vid Gråborg, Öland. Bruden tar brudgummens efternamn. Paret är bosatt i Heberg utanför Falkenberg.

I Borgholms slottsruin vigdes på onsdagen den 25 juli Mats Sköld och Annica Ottebjer, Huddinge. Vigselförrättare var Sune Axelsson. Brudparet är sommarölänningar.

Den 7 juli gifte sig Christer Svärd och Bente Bredesen, Läckeby. Vigselförrättare var Cristina Andersson. Brudgummen kommer från Linköping och bruden från Sarpsborg i Norge. I samband med vigseln döptes även deras andra barn, Liv Emma Marie som föddes 9 maj.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons