Nyheter

Bröllop vecka 30

Nyheter • Publicerad 31 juli 2006

Vigsel har ägt rum i Räpplinge kyrka den 6 maj mellan Johan Andersson och Lotta Made, Stockholm. Vigselförrättare var Mildred Fischer. Brudens familj är sommarölänningar sedan generationer flera tillbaka i Klinta, Köpingsvik.

Martin Ferm och Malin Widerquist, Värnamo, vigdes den 19 juli i Vickleby kyrka. Vigselförrättare var Sven Carlsson. I samband med vigseln, antog brudparet efternamnet Ferm.

I parets trädgård i Runsbäck, Färjestaden, vigdes söndagen 16 juli Tore Sandström och Angela Medelius. Vigselförrättare var kommunalrådet Saga Sigvardsson.

Vigsel har ägt rum i S:t Elavi kapell, Borgholm den 14 juli mellan Magnus Hansson, son till Ing-Britt och Inge Hansson, Vetlanda och Lise-Lott Bardh, dotter till Siv Karlsson och Sven-Åke Bardh. Tärna var Camilla Johansson och marskalk Jonas Gustavsson. Vigselförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren. Brudparet bor i Korsberga och är sommarboende på främst mellersta Öland.

Vigsel har ägt rum i St: Elavi kapell, Borgholm, lördagen den 8 juli mellan Jörgen Karlsson och Jenny Ljungman, Mönsterås. Bruden är dotter till Hans och Ann-Christine Ljungman, Kalmar och

brudgummen är son till Roy Karlsson och hans framlidna maka Kerstin Karlsson, Mönsterås. Vigselförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren. Brudnäbbar var brudparets döttrar Emilia och Alicia. Bröllopsfest hölls vid sommarhuset i Borgehage.

Vigsel mellan Tommy Andersson och Linda Salebäck, Ullevi, Färjestaden, har ägt rum den 5 juli i Svenska Sjömanskyrkan, Skagen, Danmark. Brudnäbbar var parets barn Oliver och Caisa. Vigselförrättare var sjömansprästen Jan-Olle Wikström.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 1 juli Evert Karlsson, Kalmar, son till Ingrid och Bernt Karlsson och Eva Svensson, Kalmar, dotter till Birgit och Bertil Svensson. Vigselförrättare var Jonas Löhnn. Under vigselakten överlämnades ringen till brudparet av Patrik och Sofie. Solosång framfördes av Hanna Blomberg. Bröllopsfest hölls för släkt och vänner i Stagneliusskolan.

I Kläckeberga kyrka vigdes den 1 juli Daniel Johansson, Skellefteå och Cecilia Jakobsson, Kalmar. Vigselförrättare var Mikael Sjödin. Bröllopsfesten hölls i Bjursnäs bygdegård. Brudparet heter numera Ideskog.

Den 12 juli ägde vigsel rum i Söderåkra kyrka mellan Roger Andersson, Söderåkra, bördig från Ljungbyholm och Nina Engström, Söderåkra, bördig från Fågelfors. Brudgummen är son till Elsie och Bertil Andersson och bruden är dotter till Östen och framlidna Inga Engström. Vigselförrättare var kyrkoherde Anders Hedlund och vittnen var Monica och Patrik Winberg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.