Annons
Nyheter

Bröllop vecka 29

Nyheter • Publicerad 30 juli 2007

I Källa gamla kyrka vigdes lördagen den 7 juli Joakim Sandström, son till Kerstin och Torgny Sandström, Kalmar och Annlouise Håkansson, dotter till Ingemo och Anders Håkansson, Palmelund, Löt. Brudgummen är uppvuxen i Björnhovda, Färjestaden. Vigselförättare var Anders Johansson. Brudens brorsdotter Nellie Håkansson var blomsterflicka. Paret är bosatta i Midsommarkransen, Stockholm.

På Sandviks strand vigdes den 30 juni Tomas Söderström och Jessica Håkansson, Vassmolösa. Brudgummen är uppvuxen i Färjestaden. Vigselförrättare var Peter Åstöm. Näbbar var Gustav och Oskar E-Söderström.

I Sorunda kyrka vigdes den 19 maj Stefan Nilsson och Maria Andersson, Sorunda. Maria har sina rötter i Mörbylånga. Vigselförrättare var pästen Lasse Svärd. Tärnor var Linda Fornedal och Julia Falk och bestman Henrik Rosenberg. Bröllopsfesten hölls i Sorunda Folkets Hus. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons