Annons
Nyheter

Bröllop vecka 26

Nyheter • Publicerad 4 juli 2007

Vigsel har ägt rum vid Vanserum Malm, Runsten den 17 juni mellan Andreas Nilsson och Carina Johansson, Vanserum bygata, Färjestaden. Brudnäbbar var parets barn Cornelia, William och Nathalie. Vigseln förättades av komminister Reine Medelius. Efteråt intogs middag på Restaurang Skansen. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

Foto: Daniel Papic´

Annons

Lördagen den 16 juni vigdes i S:t Elavi kapell Mattias Andersson och Titti Lindén, Borgholm.

På midsommardagen den 23 juni sammanvigdes i Vadstena klosterkyrka Anders Öhr och Pernilla Andersson, Ölands Skogsby, Färjestaden. Paret tar efternamnet Öhr.

I Löts kyrka sammanvigdes på midsommarafton Johan Nilsson och Nina Wennberg, Tyresö, Stockholm samt sommarboende i Valsnäs, Löt. Bruden har även anknytning till Borgholm.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 2 juni Roger Ekelin och Maria Karlgren, Kalmar.

Vigselförrättare var Kristina Andersson och solosång framfördes av Anna Carlsson. Bröllopsmiddag hölls i Seglarklubbens lokal på Stensö. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn Ekelin.

I Källa gamla kyrka vigdes den 26 maj Kristian Nordqvist och Marie Säve, Tingskullen, Källa. Vigselförrättare var kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg. Brudgummen är bördig från Norsjö, Västerbotten och bruden är bördig från Tingskullen på Öland. Bröllopsmiddag hölls på Källagården. I samband med vigseln tog brudparet efternamnet Nordqvist.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons