Annons

Nya galna (?) idén: Lanserar kroppkakspizzan – ”Många är nyfikna”

Evas kroppkakor erbjuder nu pizzor och efter uppmaning av deras kunder finns nu även några udda sorter på menyn, bland annat kroppkakspizzan.
Salomonstorp • Publicerad 3 juni 2021 • Uppdaterad 28 juli 2021
Bosse Olsson och Eva Karlsson lanserar nu den speciella kroppkakspizzan.
Bosse Olsson och Eva Karlsson lanserar nu den speciella kroppkakspizzan.Foto: Alexander Jensen

Det har varit på tapeten många gånger under åren men nu gjorde Evas Kroppkakor slag i saken och införskaffade en pizzaugn.

– Vi ser det som ett komplement i vårt övriga utbud. Nu kan vi verkligen erbjuda något som en hel familj tycker om, det finns väl knappt ingen som inte tycker om pizza? Då ville vi såklart göra pizzorna lite udda också, säger Bosse Olsson, som driver Evas Kroppkakor tillsammans med sambon Eva Karlsson.

Annons

Evas Kroppkakor och i synnerhet Bosse Olsson har en historia av tokiga idéer. Senast tog de till sig den virala-succén Ölandssemlan och nu lanserar de ett kroppkakspizza.

– Det var våra kunder som uppmanade oss till att använda våra egna produkter på pizzorna. Sedan tidigare har vi bland annat en pizza med isterband och en annan med lax. Nu har vi efter några försök även en kroppkakspizza.

Den innehåller tomatsås, ost, kroppkakshalvor, rökt sidfläsk och färska lingon. Ölandsbladets reporter fick testa denna spännande och speciella pizza och det var inte alls så konstigt som det låter.

– Vi har gjort många försök och jag tycker den är okej. Men det går absolut att vidareutveckla och förfina den ytterligare.

Men varför kroppkakspizza?

– Man måste bjuda på sig själv. Jag gillar att spinna vidare på roliga idéer och se vad det blir av det. Vissa blir bra och andra inte, de som inte blir bra går vi inte vidare med.

Hur har responsen varit?

– Mycket skratt och många är nyfikna på att prova.

Kroppkakspizzan med kroppkakshalvor, ost, tomatsås, rökt sidfläsk och färska lingon.
Kroppkakspizzan med kroppkakshalvor, ost, tomatsås, rökt sidfläsk och färska lingon.Foto: Alexander Jensen

Här saknas innehåll

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons