Annons

Varsin öländsk poäng i futsalpremiären

Futsal • Publicerad 5 november 2018
Charlie Nilsson blev tremålsskytt mot FC Sarpel Zahaw i helgens futsalpremiär.
Charlie Nilsson blev tremålsskytt mot FC Sarpel Zahaw i helgens futsalpremiär.

Det blev varsin poäng av sex möjliga när Glömminge-Algutsrum och Färjestaden inledde vinterns futsalsäsong genom att spela premiärmatcherna i division 2. Båda lagen förlorade mot FC Sarpel Zahaw och följde sedan upp det med att spela 1-1 mot varandra.

Bortsett från futsalkontrakterade Daniel Serell så ställde GAIF ett ordinarie utomhuslag på banan, där Charlie Nilsson noterades för tre mål. I Färjestaden var det ett mer ihopplockat manskap.

Annons

Föreningens ordförande Lucas Nilsson bar kaptensbindeln och hade bland annat sällskap av Johan Göransson och Nenad Djordjevic på lagrapporten. Bland de aktiva FGoIF-spelarna fanns Robin Sjöö och Christoffer Sandell.

Även David Steglander, som ryktas lämna Kalmar AIK och återvända till Öland, fanns med i Färjestadens futsalgäng i Färjehallen.

Nästa spelomgång äger rum den 18 november.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons