Annons

Uddamålsförlust mot tabell-ettan

En jämn match slutade med en rättvis förlust för SSG som inte lyckades besegra den Torsås/Norra Tång och där med släppte upp dem på en första placering i tabellen.
Fotboll div.5 • Publicerad 13 augusti 2018
Emil Helgesson reducerade till 1-1 för SSG.

Torsås/Norra Tång tog ledningen efter 26 minuter spelade och SSG fortsatte att försvara sig bra under fredagens bortamatch. Kvitterings målet kom efter en minut in i första halvlek genom Emil Helgesson som med en nickskarv fick in den vid bortre stolpen.

Trotts att laget försvarade sig bra gick de bort sig till 2-1 och var inte tillräckligt snabba att slå bort bollen efter en målvaktsretur som ledde till 3-1.

Annons

– Vi måste få undan bollen snabbare, tycker vi bjuder på målen, säger SSG-tränaren Bosse Wallett.

– Vi gör en helt godkänd match, men det är surt att tappa poäng.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.