Annons

Tvåmålskytten säkrade segern

Turbulent avslut när de gula korten delades ut i slutminutrarna. Men innan dess hade Färjestadens GoIF hunnit att säkra segern emot Hultsfreds FK.
Fotboll, div 4 • Publicerad 17 augusti 2018
Robin Sjöö blev tvåmålsskytt under fredagsmatchen.
Robin Sjöö blev tvåmålsskytt under fredagsmatchen.Foto: Emelie Nordquist

Under fredagskvällen tog Färjestadens GoIF emot tabelltvåan Hultsfred FK. Efter en tung förlust förra veckan mot IFK Tuna behövdes tre poäng för att hänga med uppe i tabell toppen. Färjestaden tog ledningen efter 24 minuter efter att Robin Sjöö gjort sig fri och sprangit förbi backlinjen för att sedan kunna lägga in den mellan benen på målvakten.

Segerjublet kunde blivit kortvarigt efter att Hultsfred var ruskigt nära en reducering. Två FGoIF killar hamnar liggandes och Hultsfreds anfallaren sköt ett skott, som turligt träffar ribban.

I andra halvlek fortsatt grabbarna spela jämt och efter 80 minuter säkrade man segern med 2-0 målet som också de gjordes av Robin Sjöö, efter en soloräd av Medhi Qurbani som drog förbi målvakten och la den bakåt till Sjöö. Hulstfred hann och göra ett mål men var inte farligare än så i slutminutrarna. Det blev tre välförtjänta pinnar till FGoIF.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.