Annons

Triss i nyförvärv för Mörbylånga: ”Jättetillskott”

Sara Hallström, Emma Nilsson och Elsa Sheffield.
Mörbylånga presenterar en nyförvärvstrio.
– Det hör inte till vanligheterna, säger Anette Nilsson.
Innebandy, div. 2 dam • Publicerad 3 augusti 2019
Mörbylånga får in tre nya spelare inför division 2-säsongen.
Mörbylånga får in tre nya spelare inför division 2-säsongen.

Förra säsongens februarimånad, som innehöll fyra raka segrar, räddade ett annars tungt division 2-år för Mörbylånga. Nu har laget laddat om för en ny säsong, avverkat två träningar och redan fångat in tre nyförvärv –däribland en målvakt.

Sara Hallström, född -93, är nyinflyttad på södra Öland och tillhörde senast Älvsjös organisation.

Annons

– Det hör inte till vanligheterna att vi kan presentera tre spelare. Väldigt positivt med en målvakt, eftersom vi inte hade någon förra säsongen. Sara är stabil i målet och blir ett jättetillskott, säger Mörbylångas Anette Nilsson.

Emma Nilsson, även hon född -93, förstärkte Mörbylångas fotbollslag under våren. Nu har hon bestämt sig för att göra detsamma i innebandyn. Elsa Sheffield, som är född -05, fullbordar nyförvärvstrion.

– Emma är en riktigt krigartjej och kan nog spela överallt. Elsa är rätt ny inom innebandyvärlden, men det känns som att hon kommer ha en snabbutvecklingskurva.

Anette Nilsson är fortsatt ensam i ledarstaben. Men föreningen har vissa spår att gå på i jakten på en huvudtränare som kan ersätta Simon Andersson, som tidigare lämnat för FBC Ungdom.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons