Annons

Smakstart för Nyberg - SSG körde över cupmotstånd

Första matcherna som SSG-coach. Morgan Nyberg fick en fin start när laget vann försäsongsturneringen Häradssparbanken cup i helgen.
Innebandy • Publicerad 16 september 2019 • Uppdaterad 17 september 2019
SSG:s vinnartrupp i helgens försäsongsturnering i Fliseryd.
SSG:s vinnartrupp i helgens försäsongsturnering i Fliseryd.Foto: SSG

Sandbäckshult, Ariel och arrangörsföreningen Fliseryd avfärdades med 6-0, 5-1 och 5-1 på vägen fram till finalen. Där väntade sedan division 2-konkurrenten Slätafly, men ingenting kunde stoppa SSG den här lördagen.

Efter en 3-0-seger i finalen skrevs den sammanlagda målskillnaden till 19-2 på de fyra matcherna, som avgjordes över 2 x 15 minuter.

Annons

– Visst, det är många division 3-motstånd, men vi gör en väldigt fin försvarsinsats turneringen igenom. Björk (Pontus) gör en kanoninsats i målet, det lovar gott om han kan fortsätta så, säger Morgan Nyberg.

Offensivt så gjorde Patrik Idensjö och Anton Fransson mängder av poäng. Den sistnämnde blev utsedd till turneringens bäste spelare.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons