Annons

Slitvargen måldrottning för GAIF

Jenny Hedfors har gjort sig känd som Glömminge–Algutsrums Duracellkanin. Fram till den här hösten när hon dessutom blivit lagets store målskytt. Nu sänkte hon Rödsle med tre mål.
Fjärde raka vinsten för GAIF befäster andraplatsen.
Fotboll, div. 2 dam • Publicerad 17 september 2018
Jenny Hedfors fortsätter ösa in höstmål.
Jenny Hedfors fortsätter ösa in höstmål.

– Första halvlek är bra, jäkligt bra till och med. Vi får fin fart på spelet med bra rull. Vi har fått ihop laget bra nu och då känns allt roligare med mycket energi, säger tränare Mikael Grahn.

Ja, det är en minst sagt imponerande höstform som Glömminge–Algutsrum skaffat sig. Fyra lag på övre halvan har avfärdats i rad med 11–2 i målskillnad. Den här gången var det Rödsle som fick sig en omgång. 2–0 efter första innan Rödsle kunde reducera.

Annons

– De får in i riktigt drömmål i krysset men det dröjer bara fem minuter innan vi kan punktera matchen.

Det var då nyförvärvet Matilda Persson som satte dit bollen i sin första match.

– Hon har en jäkla blick för spelet, vi tar in henne på en central roll och där gillar hon att styra och tar mycket initiativ. En bra injektion.

Det fanns fler utropstecken Jenny Hedfors gjorde tre mål – det innebär sex mål senaste fyra matcherna.

– Hon är het nu, hon jobbar ju kopiöst starkt och nu kommer hon rätt i lägena framåt dessutom. Förut har Amanda Ahlström gjort målen men nu har hon en lite annan roll där hon sliter som satan för att ge de andra ytorna framåt.

Matchen slutade 4–2 och GAIF är tvåa i tabellen bakom Lörby som dansat iväg, Emmaboda två pinnar bakom med en match mindre spelad.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons