Annons

Skön dubbelseger i Blekinge: ”Stolpe in”

Två matcher mot jämnt motstånd.
BK Fåken tog sig ur situationen med dubbla segrar i bagaget.
– Det var två jämna lag som vi mötte, säger Simon Erlandsson.
Badminton, division 2 • Publicerad 14 oktober 2019
BK Fåkens trupp i lördagens andra serieomgång.
BK Fåkens trupp i lördagens andra serieomgång.Foto: Privat

Säsongens andra serierunda spelades i Karlshamn i helgen. Fåken, som ställdes mot Team Sävsjö/Eksjö och Mörrum, vann båda sina matcher med det gångbara resultatet 5-3.

– Väldigt skönt, det var två jämna lag som vi mötte. Vi trodde väl kanske på likaresultat, men det var stolpe in i båda matcherna, säger lagledaren Simon Erlandsson.

Annons

Duon Linnea Elmberg och Emma Gränsmark var framgångsrik nere i Blekinge och vann båda damdubblarna. Erlandsson själv körde både herr- och mixdubbeln.

– Vi håller igång allesammans. Jag har börjat komma igång nu efter att ha varit lite skadad. Det har blivit spel i båda omgångarna hittills.

Tredjeplacerade Fåken står nu på sex poäng och tillhör en trio som svarat för ett litet tidigt ryck i tabellen. Tvåan Älmhult har också sex pinnar, serieledande Carlshamn toppar med sju. Den 26-27 oktober står Fåken som värd för Ölandsspelen i Färjestaden. Nästa serieomgång spelas i slutet av november i Sävsjö.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons