Annons

Ölands trognaste United-supporter ”Skitkul!”

Då råder stort mysterium kring vem som kommer från Manchester United för att träna Färjestadens GoIF:s ungdomar i juni. Vi har talat med ölänningen som äger över hundra United-tröjor och ett dussintal är signerade.
– Jag fick precis reda på att de kommer hit. Det är skitkul! Synd att jag inte räknas som ungdom och får träna, säger Roger Andersson, före detta styrelseledamot i klubben.
Fotboll • Publicerad 24 maj 2018 • Uppdaterad 25 maj 2018
Ölands trognaste United-supporter, Roger Andersson, här med Ölands näst trognaste United-supporter, sonen Jonathan.
Ölands trognaste United-supporter, Roger Andersson, här med Ölands näst trognaste United-supporter, sonen Jonathan.

Det ryktas om att en Premier League-spelare kommer. Vem tror du att det är?

– Som sagt, fick precis reda på nyheten. I nuläget kan jag bara spekulera i vilka som kommer. Paul Scholes arbetar ju i klubben fortfarande. Det hade ju varit en dröm om han kom hit.

Annons

Med säsongskort på Old Trafford under flera år och en garderob fylld av United-tröjor är Roger en het kandidat till att vara Sveriges trognaste United-supporter. Om inte lär han i varje fall Ölands trognaste.

Så sent som i lördags var Roger på Wembley. Där såg han sitt Manchester United förlora FA-cupfinalen mot Chelsea. Men i juni behöver han inte ta sig hela vägen till Manchester för att möta klubben i hans hjärta.

– Givetvis så kommer jag vara på plats på Skansen. Med matchtröjan på! Det är ju under veckodagarna och då jobbar jag ju. Men jag får lösa det på nåt sätt.

Gustav SchönSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons