Annons

Lokalt deltagande i Europatourtävling

Borgholm Bowlssällskap hade nio spelare på plats när en Europatourtävling arrangerades i norska Skien.
Bowls • Publicerad 1 november 2018
Bengt Johansson, som även är sportchef i Svenska Bowlsförbundet, var en av nio spelare från Borgholm som deltog i Europatourtävlingen. Här syns han från SM i bowls, som arrangerades i början av oktober.
Bengt Johansson, som även är sportchef i Svenska Bowlsförbundet, var en av nio spelare från Borgholm som deltog i Europatourtävlingen. Här syns han från SM i bowls, som arrangerades i början av oktober.Foto: Carin Svensson

De nio spelarna som deltog från Borgholm Bowlssällskap var Jim Broberg, Göran Pettersson, Christer Nilsson, Bo Johansson, Bengt Johansson, Tobias Engstrand, Jerry Nilsson, Ingvar Nelson och Eva Nelson.

Totalt deltog 126 spelare från Europa. På lördagen var det gruppspel och på söndagen var det dags för slutspel. Bäste Borgholmsspelare blev Bo Johansson tätt följd av Jim Brober som båda gick till A-slutspelet.

Vinnare i tävlingen blev överraskande Benny Sjögren från Ödeborg bowlsklubb från västkusten. Tvåa blev James Trott från Enland. Alla hade en trevlig och lärorik helg i Skiens fantastiska idrottsanläggning i vackra Norge.

(ÖB)
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons