Annons

Kryss för Engvall i första kvalmatchen

Gustav Engvalls Mechelen spelade 0–0 i första av två matcher för att ta sig upp i högstaligan i Belgien, mot Beerschot-Wilrijk på bortaplan.
Fotboll • Publicerad 11 mars 2019
Gustav Engvall.
Gustav Engvall.

Gustav Engvall spelade hela matchen och plockade ett gult kort. Mechelen spelar den avgörande matchen om att ta klivet upp nästa lördag, då på hemmaplan. Lagen har varsin seger med sig från seriespelets två olika ”block”.

Rasmus Sjöstedt spelade bara 59 minuter och fick ett gult kort under helgens match för sitt Hapoel Haifa i helgen när laget spelade 2–2 mot Hapoel Ra'anana. Därmed slutade laget sjua i israeliska ligan, en ynka poäng efter Hapoel Hadera som knep den sista platsen till ligans Championship round och får istället slåss med lagen från nedre halvan av tabellen under sluttampen på säsongen.

Annons

Vi noterar även att Fanny Nilsson spelade hela matchen när IFK Kalmar förlorade med 1–2 mot Limhamn Bunkeflo i Svenska cupen.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons