Annons

Johansson tatuerade in Nyanders namn på armen efter kvaltriumfen

Man kan fira ett lyckat kval och uppflyttning till SSL på många sätt. Som att tatuera in lagkompisens namn och nummer på kroppen till exempel. FBC Kalmarsunds Max Johansson har numer Tim Nyanders autograf och tröjnummer på sin arm, skriver Kvällsposten.
INNEBANDY, SSL • Publicerad 17 april 2018
Max Johansson.
Max Johansson.

Bakgrunden till tatueringen var att FBC precis förlorat den första kvalmatchen mot Salem med 8–1. För att motivera sin lagkamrat inför det fortsatta kvalet sa Max Johansson till Tim Nyander att han skulle tatuera in kompisens namn och nummer på armen om man lyckades ta sig till SSL. Och det gjorde man som bekant efter att ha vunnit de två följande kvalmatcherna.

– Jag trodde aldrig han skulle göra det, men han stod sitt kast och det är ganska kul nu i efterhand, säger Tim Nyander till Kvällsposten.

Annons

Johansson själv ångrar inte tatueringen, men hans flickvän var inte överförtjust.

– Hon vill att jag ska ta bort alla tatueringar, men jag säger till henne att hon får stå ut.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons