Annons

FBC-forwardens knä magnetröntgat

Nyförvärvet Kevin Haglund har missat de avslutande omgångarna innan VM-uppehållet på grund av en knäskada. Nu inväntar forwarden svar från magnetröntgen.
Innebandy, SSL herr • Publicerad 15 november 2018
Kevin Haglund tvingades utgå i hemmamatchen mot Pixbo.
Kevin Haglund tvingades utgå i hemmamatchen mot Pixbo.Foto: Magnus Anderberg

Kevin Haglund missade båda bortamatcherna mot Falun och Sirius efter en knäskada som han ådrog sig i hemmamatchen mot Pixbo den tredje november.

I onsdagskvällens möte mot Lindås satt nyförvärvet på läktaren och har nu missat de tre senaste omgångarna. Det blir inget spel mot Dalen heller.

Annons

20-åringen har en ortos, som är ett ortopediskt hjälpmedel och stöd, kring hela benet för tillfället.

– Jag var i Stockholm i måndags och träffade en knäspecialist. Jag fick ortosen där och ska ha den tills vidare. Vi gjorde en magnetröntgen samma dag och jag väntar på svar från den nu. Det är svårt att säga vad det är för något förrän den har kommit, säger Kevin Haglund.

Det ser inte så bra ut?

– Nä, men jag känner väl ändå att det ser värre ut än vad det är.

Finns det någon prognos från läkaren?

– De tror att det kan vara något ledband eller skada på menisk. Korsbandet ska det inte vara någon fara med. Men det går ju aldrig att utesluta helt.

När kommer svaret från magnetröntgen?

– Förhoppningsvis den här veckan, men som sämst nästa vecka, säger Kevin Haglund.

På lördag tar Kalmarsund emot serieledande Dalen hemma i Kalmar sportcenter i den sista matchen innan ett månadslångt VM-uppehåll.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons