Annons

Blytungt för FGoIF: ”Ska vi inte förlora mot”

Allt gick emot Färjestaden i första halvlek mot Västervik.
– De är ett jäkla piss–spels–lag som trycker in tre mål på ingenting. Jag fattar inte vad som händer, säger Måns Fredriksson efter 2–3.
Fotboll, div. 4 • Publicerad 31 augusti 2018 • Uppdaterad 3 september 2018
Måns Fredriksson.
Måns Fredriksson.

Första halvlek var jämn på plan men inte på tavlan. Västervik rann iväg till 0–3

– Det är katastrof. Vi lyckas inte skapa något visserligen. Men de är ett jäkla piss–spels–lag som trycker in tre mål på ingenting. Utan att vara sämre laget har vi tre mål i arslet. Jag fattar inte vad som händer.

Annons

Bättre i andra för Färjestaden. Julian Simonsson reducerade med knappa timmen spelad av matchen. Och Färjestaden skulle komma ännu närmre, Jimmie Nilsson gjorde inget misstag från straff. Men 2–3 blev slutresultat.

– Hedersam andra. Inte lätt göra tre mål där. Vi ger det chansen men oerhörd besvikelse. Det är en riktig skitmatch, säger tränare Måns Fredriksson.

– Det här laget, så som de spelar fotboll. Skyfflar och jagar. Det ska vi inte förlora mot. Men vi klara uppenbarligen inte av att vinna mot dem. Vi kan gnata hur mycket vi vill. De gör tre mål, och vi två. Det är katastrof.

I den tokjämna tabellen börjar nedre strecken krypa närmre.

– Det här blir en kamp in i det sista, så är det bara. Vi har en jäkla utmaning framför oss.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons