Ännu ett målkalas för RM

RM fortsätter att ösa in mål även under fredagsmatchen. Denna gången var de också enda laget i att göra de och hade säkrat segern redan efter första halvlek.
Fotboll div. 5 • Publicerad 11 maj 2018
Linus Ämtvall stod för två av målen när RM vann med 1-5.

Det dröjde inte många minuter innan RM tog en tidig ledningen på bortaplan mot Tvärskog. En ledning som inte höll allt för länge när domaren sedan blåste straff till Tvärskog och resultatet var 1-1. Men det var inget som fick RM-spelarna att deppa ihop, de fortsatte spela ganska överlägset resten av första halvlek och var som bäst i luften. I periodpaus var resultatet 1-5 och tre av målen nickades in.

Det såg länge ut att bli en mållös andraperiod efter målkalaset i första. Tills att Jörgen Nyberg gör 1-6 med cirka kvarten kvar att spela.

– Vi krånglar till de lite i andra och Tvärskog kämpar på de med. Idag var vi mer bestämda från början. Det kändes redan på uppvärmningen, säger Daniel Andersson.