Annons

Anders Larsson förlänger på Bergavik

Första säsongen avklarad. Nu går Anders Larsson in i sitt andra år som målvaktstränare i IFK Berga.
– Det här har blivit en helt ny värld för mig.
Fotboll • Publicerad 6 december 2018
Anders Larsson fortsätter som målvaktstränare i division 2.
Anders Larsson fortsätter som målvaktstränare i division 2.

Efter att ha utbildat sig förra året har Anders Larsson nu klarat av sin första säsong som målvaktstränare i IFK Berga. Laget kvalade upp mot division 1 men blir kvar i tvåan. Så även Larsson.

Parterna är överens om en fortsättning på Bergavik över 2019.

Annons

– Jag trivs fantastiskt bra. Grabbarna är fantastiska på alla sätt och vis. Det här har blivit en helt ny värld för mig. Man blir hungrig på mer, säger 49-åringen.

Förhandlade du upp lönen?

– Haha, nä. Jag blir inte miljonär på det här, pengarna är det lilla i det hela. Men visst, det är första gången i sitt liv som man får lite betalt för det man gör inom fotbollen.

Anders Larsson har även växlat upp arbetet inom Smålands FF under året.

– Det har blivit mer och mer där. Om allt går i lås så ska jag upp till Jönköping mellan jul och nyår och vara ledare på vinterproffslägret.

Mörbyprofilen må ha stakat ut sitt eget 2019. Men han är också delaktig i en process som gått lite trögare: att hitta en ny tränare till Mörbylångas herrlag.

– Det är inte att leka med, fy vilket skit. Jag har aldrig varit med om maken. Men nu ska vi träffa en till person den här veckan. Vi får se om det löser sig.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons