Tjejkvällen: Toyotabilarna återkommer – i år med fasta hållplatser

Färjestaden Artikeln publicerades
Christian Blomquist från Toyota Center i Kalmar kommer att köra de tjejer och damer som vill förflytta sig lite längre sträckor under tjejkvällen.
Foto: Jenny Thiman
Christian Blomquist från Toyota Center i Kalmar kommer att köra de tjejer och damer som vill förflytta sig lite längre sträckor under tjejkvällen.

Liksom tidigare Tjejkvällar kan den åksugne ringa efter en bil med trevlig chaufför för att förflytta sig mellan olika aktiviteter. I år kan man också ställa sig vid några stycken hållplatser.

Under den tre timmar långa tjejkvällen kan det bli svårt att hinna med allt man vill, åtminstone om man skall promenera. Åka med egen bil kanske inte heller är något alternativ. Då kommer de trevliga chaufförerna från Toyota Center i Kalmar till tjänst.

De kommer att finnas utanför Hotel Skansen när modevisningen är klar och kör sedan dit du önskar. På några platser finns det hållplatser där de stannar till för att låta fler passagerare åka med – eller släppa av dem som vill stanna en stund.

Bilarna kommer att cirkulera i Färjestaden och passera hållplatserna vid flera tillfällen för att plocka upp eller släppa av resenärer.

– Liksom tidigare år går det också att ringa efter oss, då kommer vi så fort vi kan, säger Christian Blomquist.

– Ingen kommer att bli övergiven på en plats. Vi skall se till att alla kan åka dit man önskar.

Tidigare år har omkring 20 procent av dem som besökte modevisningen använt sig av möjligheten att få skjuts till de olika platserna, men det finns plats och tid för betydligt fler.

– Det fungerade jättebra, men vi märkte också att ölänningarna är vana att klara sig själva.

– Varför inte passa på att få en privatchaufför för en kväll, det vill vi på Toyota Center gärna bjuda på.

Fakta

Hållplatser

Ölands Köpstad

Hamnplan

Hotel Skansen

Brandstationen

Arontorps kroppkakor

Eller ring: 073-51 59 290

Visa mer...