Scensommar på Böda Sand

Böda Sand Artikeln publicerades
Samir & Viktor kommer till Scensommar på Böda Sand den 20 juli.
Foto:Felix Frank
Samir & Viktor kommer till Scensommar på Böda Sand den 20 juli.

"Magiska sommarkvällar fyllda av sång, underhållning och allsång", det är så Böda Sand beskriver sommarens underhållning som går under namnet Scensommar.

I sommar bjuder Böda Sand in till Scensommarkvällar under ledning av Böda Beach Band. Kvällarna innehåller, sång, underhållning, magi och allsång. Flera av sommarens artister bjuder på allsång tillsammans med publiken och inne på Scensommar-området väntar roliga happenings innan framträdandet börjar. Minidisco, försäljning och tält med mat och dryck kommer finnas på området. Först ut i sommar är Wiktoria den 13 juli. Hon debuterade bland annat i Melodifestivalen 2016 med bidraget "Save me" och återkom året därefter med låten "As I lay me down".

Wiktoria gör även den svenska rösten till karaktären Vaiana i filmen med samma namn. Musikduon Samir & Viktor har gjort succé med sina låtar "Success", "Groupie" och "Bada nakna". Kanske är det så att de får publiken till Scensommar att shuffla den 20 juli när de intar scenen?

Därefter medverkar Robin Bengtsson den 27 juli. Han deltog i Idol 2008 och har därefter bland annat tävlat i Melodifestivalen. Förra året vann han med låten "I can´t go on" och hamnade på en femte plats när Eurovision song contest avgjordes i Ukraina.

Sist ut i Scensommar är Chris Kläfford som vann Idol 2017.

Böda Sand

Scensommar 2018

Vid fyra fredagar i sommar bjuder Böda Sand in till "Scensommarkvällar" med sång, musik, underhållning och allsång under ledning av Böda Beach Band.13 juli Wiktoria20 juli Samir & Viktor27 juli Robin Bengtsson3 augusti Chris Kläfford

Visa mer...