Det fortsätter hetta till hos Simon

Övra Ålebäck Artikeln publicerades
I somras var det hett hemma på gården hos tv-bonden Simon Ohlsson.
Foto: Daniel Ohlsson/TV4
I somras var det hett hemma på gården hos tv-bonden Simon Ohlsson.

I veckans program fick tittarna se hur det hettade till hemma hos bonden Simon Ohlsson. Det var inte bara på höskullen det blev varmt.

Simon Ohlsson var första bonden att pussas i årets säsong av ”Bonde söker fru”. När Simon och tjejerna i veckans program arbetar hårt tillsammans på höskullen så blir han svettig och tar av sig tröjan.

– När man är uppe med fyra heta tjejer så blir man ju väldigt varm av sig, säger Simon Ohlsson i ”Bonde söker fru” samtidigt som tjejerna lägger märke till hans ”bonnabränna”.

En av tjejerna, Amanda Olsson Rhodin, har hamnat lite utanför resten av gruppen. När hon fick egentid med Simon släppte hon på sin blyghet. De tog en kort promenad och satte sig ner för att prata.

– Hon frågade ”Får man ingen puss nu” och då kände jag att jag ville ge henne det. Det var inget som jag hade planerat innan eller så, säger Simon och skrattar.

Ser du på programmet på onsdagskvällarna?

– När jag har tid så tittar jag, det är kul att se de andra bönderna också. Just nu så är det lite lugnare på gården och det är ingen gödselspridning, så då har jag oftast tid att kolla.

Vad som händer i nästa avsnitt återstår för tittarna att se.