Annons
Nyheter

Ville få in tips kring försvunnen man i Borgholm

En man i Borgholms kommun anmäldes som försvunnen på lördagsmorgonen. Mannen ska ha lämnat sitt hem i en Toyota under fredagen och polisen ville gärna få in iakttagelser av mannen och den aktuella bilen.
Under förmiddagen hittades mannen
Öland • Publicerad 21 september 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Mannen, som är född 1949, ska ha lämnat sitt hem i Stora Rör vid klockan 12 i fredags, i en grå Toyota Avensis. Bilen ska ha registreringsnummer EFL200.

Enligt det signalement polisen gått ut på sin sajt med var mannen iklädd en beige jacka, blå jeans och blå träningsskor med neongula skosnören.

Annons

Under natten har polisen sökt i området efter mannen, men utan framgång. Nu vill man få in iakttagelser av mannen och bilen via 114 14.

– Vi är väldigt angelägna om att få in tips från allmänheten, om man har sett mannen eller den här bilen vill vi gärna att man hör av sig till oss direkt, säger Katarina Rusin, polisens presstalesperson i region Syd.

Under förmiddagen hittades mannen och han ska inte ha behövt någon sjukhusvård.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons