Nöje

Klart: Ny spelning på Kackelstugan

VÄSTRA SÖRBY Artikeln publicerades
Hästpojken blir Kackelstugans sista släpp för i år.
Foto: Malin Palm
Hästpojken blir Kackelstugans sista släpp för i år.

Kackelstugan släpper sin sista spelning och det är Hästpojken som kommer till gården den 2 augusti, därmed blir det totalt 51 konserter på Kackelstugan i sommar.

Kackelstugan kan i år stoltsera med 51 spelningar och bland artisterna finns exempelvis namn som Markus Krunegård, Bo Sundström, Edda Magnason och Marit Bergman. Nu släpper de ytterligare en spelning, den 2 augusti spelar Hästpojken på scenen.

– Hästpojken skulle egentligen inte göra några små spelningar men hörde av sig till mig och önskade inget hellre än att få spela på Kackelstugan, säger Pelle Aldestam, bokningsansvarig på Kackelstugan och fortsätter:

– Då var vi egentligen klara. Men vi älskar Hästpojken och kunde inte låta bli. De sålde slut på väldigt kort tid förra året.

Kackelstugan har sålt slut till 90 procent av årets biljetter. Den som sålde slut fortast var Uno Svenningsson, där tog det 19 minuter.

– Vi är ödmjukt tacksamma för detta. 51 konserter är rekord för oss och nästa sommar kommer vi att ta det lugnare. Det har jag lovat, igen! Och nu får det räcka med släpp, för i år.

Biljetterna släpps idag.