Annons
Kultur

Skådespelare söks inför sommarens Molin-teater

Teater Proximus söker nya skådespelare inför sommarens Lars Molin-teater i Södvik. Framför allt söks tre manliga skådespelare, två i åldrarna 50-70 år och en i åldern 25-50 år.
Södvik • Publicerad 7 november 2018
Teaterföreställningarna i Södvik brukar locka storpublik. Nu söker man nya skådespelare till nästa sommars uppsättning.
Teaterföreställningarna i Södvik brukar locka storpublik. Nu söker man nya skådespelare till nästa sommars uppsättning.Foto: Anders Marell

– Har man tidigare erfarenhet av amatörteater är det förstås bra, men framför allt söker vi glada och positiva personer som har lust att ge sig ut på nya äventyr med oss, säger Jonas Hellberg, ordförande i teaterföreningen.

Teater Proximus planerar för en ny Lars Molin-teater på norra Öland. Vilken film som ska göras om till teater är fortfarande hemligt, men Jonas Hellberg utlovar att det blir en av Lars Molins mest populära serier/filmer.

Annons

– 2019 kommer vi att göra vår nionde och hittills största produktion. Det handlar om ungefär 20 roller som ska fördelas på fjorton personer, säger Jonas Hellberg.

Intresserade personer ombeds att kontakta Teater Proximus via deras hemsida eller komma till en öppen träff den 3 december i Vuxenskolans lokaler i Borgholm.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons