Samlingsregering i Borgholms kommun med väljarnas stöd

Insändare Artikeln publicerades
Per Lublin.
Foto: Arkiv
Per Lublin.

Om det går bra för Ölandspartiet i kommunvalet i Borgholm så vill jag med väljarnas stöd i ryggen se till att saker och ting kommer att hända. Till att börja kommer jag att söka försoning med de andra partierna i kommunen.

Vi måste bilda en samlingsregering i Borgholms kommun där alla partier får vara med och där väljarnas kryssande måste bli av avgörande betydelse för personsammansättning och ledning.

Vi måste – oavsett parti – enas kring de saker som behöver göras för att bli en attraktiv kommun med god service och bästa tänkbara omsorg, en kommun som människor gärna flyttar till och där delårsboende låter skriva sig och ge oss nya skatteintäkter. På så sätt kan vi få välbehövlig snurr på vår kommun. Dessutom måste vår kommun fortsätta att vara en kommun som är präglad av öppenhet och bli en kommun där kommunmedborgarna har något att säga till om mellan valen.

Väljarna vill ha verkstad och resultat från vår sida och slut på all sandlådepolitik. Så jag vill gärna vara den förste att räcka ut handen.

Per Lublin

Ölandspartiet