SKRIV UT
TEXTSTORLEK
Bilder
Läs mer
Inga länkade artikler
Länkar
Inga länkar
Filer
Sociala nätverk

Se höjdpunkterna från Färjestadens GoIF kvaldramatik

Publicerad: 21 oktober 2013

DIV 3, DAM

Färjestadens GoIF var piskat att vinna mot Emmaboda i kvalet till division 2, men hade fördelen att spela hemma på Tallhöjden. Se höjdpunkterna från den dramatiska kvaldrabbningen här: http://www.youtube.com/watch?v=n3715bi9TIY

Kommentarer från Facebook

OBS: Alla kommentarer tillhandahålls av Facebook och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera har du tagit del av och godkänner våra regler som finns att läsa här

Mer från SPORT-TV

Höjdpunkter från ÖM-finalerna

Ölandsbladet filmade årets ÖM–finaler på Rällavallen. Se klippet här:

http://youtu.be/Fa4Zh5bjWAI

Höjdpunkter från damderbyt

Derbyt mellan RM IF och IFK Borgholm slutade med en riktigt utklassing. Se höjdpunkterna från derbyt här:

Höjdpunkter från division 6-derbyt

Degerhamns IF tog emot Persnäs AIF på Alunvallen i veckan. Ölandsbladet var på plats och filmade derbyt. Se höjdpunkterna från matchen här.

Höjdpunkter från Lilla VM på Öland

Ölandsbladet videofilmade årets Lilla VM på Tallhöjden. Se höjpunkterna här:

Se division 4-derbyt

RM IF och Glömminge IF drabbade under måndagskvällen samman i det första Ölandsderbyt i division 4. Ölandsbladet var på plats och videobevakade matchen. Se den här:

Se highlights från kvalmatchen

Ölandsbladet filmade RM IF:s kvalmatch mot Elitfyran. Se highlights här!

KULTUR/NÖJE

Galleri Svalan visar måleri och glas

Säsongsfinalen på Galleri Svalan visar två sökande konstnärer som båda strävar att luckra upp formerna i sin konstnärliga utövning, den ena i måleriets form, den andra som skulptris, formgivare och konsthantverkare, båda levnadsmässigt nästan jämngamla i mitten av det glada 40-talet, dessutom båda boende i Västsverige.

KULTUR/NÖJE

22:e samlingsutställningen

Imorgon, fredag, är det vernissage för årets samlingsutställning på Ekerum Konsthall.

På nedre planet hittar man som tidigare år Kjell Engman med kollektionen "Kuben" som består av  konstglas och, nytt för i år, måleri.
Rolling Stonesgitarristen och konstnären Ronnie Wood finns med även i år och det gör också Ernst Billgren. Och en av nykomlingarna är Caroline af Ugglas med ett eget färgspråk som hon kallar "Antidepressism."

KULTUR/NÖJE

Mumintrollet med

vänner kom till Borgholm

Kan man bli annat än glad av Mumintrollet och hans vänner? Inte om du frågar den unga publik som gästade Folkets Hus i Borgholm i söndags eftermiddag. De fick en stunds söndagsmys med Muminensemblen.

KULTUR/NÖJE

Ulf Trotzig in memoriam på VIDA

Med vernissage idag lördag visar VIDA Museum verk av Ulf Trotzig, inte bara i den ”fasta” utställningen – som skiftar innehåll tre gånger om året -, utan även i Atriumrummet, Förrummet, Norra hallen och Caféet.

KULTUR/NÖJE

Jan Kerbosch siktar mot toppen

Jan Kerbosch är klar med sitt album ”Skugga” och nu väntar spelningar och promotionturnéer. Han ska kämpa för att slå igenom.
– Det blir en utmaning men jag gillar utmaningar, säger han.

KULTUR/NÖJE

Blå Kulan vårstartar med grafik

Vårens första utställning på Blå Kulan, galleri och silversmedja i Mörbylånga inleddes med vernissage i lördags, den 29 mars. Den första satsningen skedde på grafik.